Ortodòncia per a nens a Terrassa

Tractaments d’ortodòncia indicats per a nens i adolescents

Ortodòncia per a nens a TerrassaEn el Centre d'Ortodòncia Terrassa estem especialitzats en el diagnòstic i tractament de tota classe de problemes bucodentals en nens i adolescents. Segons els experts, és recomanable que portis al teu fill a la seva primera visita amb el dentista justament després que li surtin totes les dents de llet. Aquests és el moment idoni perquè així l’especialista podrà veure l’oclusió que tenen, la posició dels molars i qualsevol altre problema relacionat amb les dents, les genives o els ossos de la mandíbula. Quan abans es detecti el problema, abans es podrà actuar i també abans se solucionarà el problema. Molts dels adults que acudeixen a la nostra consulta ho fan amb problemes greus, derivat d’una falta d’assistència durant anys. La solució a moltes d’aquestes problemàtiques passen per un tractament d’ortodòncia per a nens a Terrassa, servei en el qual estem especialitzats en la nostra clínica.

Diagnòstic, tractament i manteniment de la salut bucodental

Una vegada ha fet el diagnòstic passarem a explicar-te el tractament que recomanem, en què consisteix, quins beneficis tindrà i el cost final. A més, periòdicament haurem de veure al teu fill per avaluar el progrés i anar fent petits canvis en el mateix. Recorda que en el Centre d'Ortodòncia Terrassa som ortodontistes especialitzats en els tractaments més moderns del moment, per la qual cosa sempre t’oferim les tècniques més avantguardistes i que millors resultats tenen. A més, comptem amb equips de diagnòstic d’última generació, de manera que no serà necessari que acudeixis a cap altre lloc a fer-te proves, radiografies o a passar consulta. Confia en nosaltres i fes que la teva salut bucodental del teu fill sigui excel·lent.

ORTODÒNCIA PER A NENS

Com especialistes en ortodòncia per a nens, oferim al teu fill tota la varietat de tractaments que existeixen actualment en el sector. Molts d’ells són similars o quasi idèntics i només es diferencien en l’estètica que ha de tenir el nen durant el tractament. Aquí t’enumerarem alguns dels més sol·licitats:

  • ORTODÒNCIA CONVENCIONAL. Es tracta de l’ortodòncia més coneguda, que consisteix en la col·locació de brackets metàl·lics a cada una de les peces dentals, units per un ferro que corregeix la posició de les dents. En el cas dels nens, es pot donar un toc més 'simpàtic' amb l’ús de gomes de colors.
  • ORTODÒNCIA ESTÈTICA. És una classe d’ortodòncia, igual que l’anterior, consisteix en la col·locació de brackets a cada un de les dents. La principal diferencia amb l’ortodòncia tradicional, és que els brackets són ceràmics i pràcticament transparents. El ferro que uneix les dents segueix estant, és a dir, sí que es veu durant el tractament, una cosa que has de tenir en compte abans de decantar-te per aquest tractament.
  • FÈRULES DE DESCÀRREGA. És d’un tractament indicat per combatre el bruxisme (hàbit involuntari d’estrènyer les dents, sobretot a la nit), que consisteix en la col·locació d’una fèrula fabricada en resina a les dents superiors. Això ajuda a alliberar la tensió que s’acumula durant la nit i al possible desplaçament o desgast de les dents. Moltes persones creuen que aquest és un problema que només pateixen els adults, però cada vegada són més els nens que atenem al nostre centre amb aquesta patologia.