Clínica Dental Abat Marcet

La nostra clínica està especialitzada en tractaments d’ortodòncia. Vine a conèixer-nos.

Clínica d’ortodòncia a TerrassaTenir una bona salut bucodental és una cosa molt important per a cada un de nosaltres, ja que d’això dependrà que tinguem o no una sèrie de molèsties relacionades amb la boca, les dents, les articulacions del rostre o fins i tot l’estómac. Des del nostre centre bucodental a Terrassa et recomanem que portis als teus fills a la seva primera revisió dental una vegada li han sortit totes les dents de llet. En aquesta primera exploració podrem avaluar la posició de les dents, les característiques de les genives i el creixement de l’os mandibular. Si detectem de forma precoç algun problema, t’ho comunicarem i et donarem les solucions possibles, a fi que es pugui corregir al més aviat possible.

Especialistes en la salut bucodental i ortodòncia per a totes les edats

Som una clínica dental especialitzada en la realització de tractaments relacionats amb ortodòncia, tant en nens com en adults. Des de 1997 comptem amb un equip multidisplinari que t’atendrà personalment i que s’encarregarà de què llueixis sempre amb un gran somriure. Realitzem tota classe de tractaments bucodentals, com extraccions, neteges, endodòncies i implantologia, entre altres branques. Truca’ns per telèfon i demana la teva primera cita ara mateix; el dia que acudeixis al nostre centre t’atendrem personalment i t’explicarem com treballem i els tractaments que oferim. Recorda que al Centre d'Ortodòncia Terrassa comptem amb un personal amb una àmplia experiència en el sector, de fet ens mantenim en continua formació per estar a l’última en el que a sistemes, i mètodes de treball es refereix.

A part de la higiene i la salut bucodental és fonamental que també controlis l’alimentació, ja que molts dels problemes bucodentals que sorgeixen són conseqüència d’uns mal hàbits alimentaris. Els nostres doctors i tècnics t’assessoraran personalment i t’ensenyaran tots els trucs perquè mantinguis la teva boca en perfectes condicions. No volem que res et llevi el somriure i, per això, ens preocupem per tu i per la salut de la teva família.

Vine a veure’ns i et farem un estudi personalitzat del teu cas

Si fa molts anys que tens problemes d’oclusió, dolors en la mandíbula o conflictes amb la mossegada i creus que ja és el moment d’iniciar un tractament d’ortodòncia, vine a veure’ns i farem el teu estudi personalitzat. Podràs triar entre les diferents opcions que t’oferim i personalitzar al màxim el teu tractament. Estem per ajudar-te.

ESPECIALISTES EN:

Salut bucodental
Ortodòncia per a nens
Ortodòncia per a adults
Problemes d’oclusió o ossos

Volem tornar-te el somriure. Confia en nosaltres