Ortodòncia per adults a Terrassa

Tractaments d’ortodòncia indicats per adults. Deixa’ns tornar-te el somriure

Ortodòncia per adults a TerrassaMai és tard per iniciar qualsevol tractament d’ortodòncia, i en el Centre d’Ortodòncia Terrassa t’ho demostrarem amb uns serveis adaptats a tu i dirigits a persones de qualsevol edat. Si mai has estat satisfet amb el teu somriure i desitges posar remei a aquest complex, vine a visitar-nos i t’oferirem el tractament que millor s’adapta a les teves necessitats.

Molts de nosaltres ens passem anys i anys arrossegant problemes dentals i bucals pel simple fet de no voler assistir a un especialista. El que sembla un simple mal de cap en un principi pot arribar a tornar-se crònic si no posem una solució a temps. I el que pensem que són cefalees puguin estar derivades d’una mala mossegada de la mandíbula o que estrenyem les dents a la nit sense adonar-nos. Si notes qualsevol símptoma i sospites que alguna cosa no va bé, demana cita als nostres dentistes i ortodontistes i t’ajudarem a combatre el problema abans que es faci més gran. Recorda que a la nostra clínica som especialistes en ortodòncia per adults a Terrassa.

Quins tractaments d’ortodòncia existeixen per adults?

Igual que ocorre amb els tractaments d’ortodòncia per a nens, la solució més comuna passa per la utilització de brackets metàl·lics, encara que també existeixen altres opcions per aquells pacients que desitgen un tractament més estètic. Com ja saben, també existeixen brackets ceràmics i de safir, que s veuen menys, però igual que els metàl·lics es col·loquen en la cara frontal de les dents. Una altra opció són els brackets linguals, que es col·loquen en la part interna de les dents i, per tant, són pràcticament imperceptibles. No obstant això, aquesta última opció només és possible en un determinat nombre de casos i pacients, no en tots.

Quant a la durada del tractament podem dir que no hi ha una duració estàndard, sinó que dependrà de cada cas en particular i de l’evolució que vagi tenint. El normal és que el tractament d’ortodòncia en adults es prolongui de 18 mesos fins als 3 anys. A més, quan es retirin els brackets és necessari que durant un temps també et posis un aparell removible, també conegut com a retenidor, que t’hauràs de treure durant els àpats.

Tractaments d’ortodòncia i per protegir les dents

A part dels tractaments d’ortodòncia, a la nostra clínica també realitzem una altra sèrie de serveis, entre els quals destaquen els següents:

  • PROTECTORS ESPORTIUS. Si practiques de forma professional o amateur un esport en el qual existeix contacte físic entre el teu contrincant i tu, el millor és que protegeixis la teva dentadura de cops o trencaments imprevistos. Per això, fabriquem un protector personalitzat i homologat, que et permetrà practicar el teu esport favorit en excel·lents condicions de seguretat.
  • BLANQUEJANTS DENTALS. Si hàbits com fumar, el tabac o l’alcohol han acabat amb el blanc natural de les teves dents, no et preocupis, ja que al Centre d'Ortodòncia Terrassa tenim la solució als teus problemes. Realitzem blanquejants dentals que tornaran a les teves dents el seu color natural, de forma ràpida i segura.
  • SOLUCIÓ D’ALTRA SÈRIE DE PROBLEMES. Si ronques o sofreixes apnees del somni t’agradarà saber que els nostres ortodontistes et podran ajudar amb aquests problemes, gràcies a uns tractaments individualitzats. Vine a veure’ns i t’explicarem els beneficis d’iniciar un tractament per combatre aquestes problemàtiques.